Man på företagTjänster företag

Behöver du tillfälligt hjälp med bokföring, snöskottning eller upphängning av hyllor på kontoret? Har ni funderat på nya gardiner, men ingen som har tid att varken köpa eller sy dem?

Hyr en pensionär erbjuder tjänster för både företag och privatpersoner. Precis som med alla våra tjänster är den stora fördelen att du får tillgång till kvalificerad arbetskraft med kort varsel till ett rimligt pris.
 
Det är bara fantasin som sätter gränser för vilka tjänster du som företagare kan hyra in från oss. Vi har över 200 pigga pensionärer knutna till oss, med ett helt livs erfarenhet i bagaget. De har tid, och finner stor glädje i att hjälpa till med allt från att baka smörgåstårtor till fredagsfikat till att agera vaktmästare några dagar i veckan.

Kontakta oss gärna med en förfrågan, eller fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

Städning av kök

Rörmokare byter kran

Kvinna på kontor

Skrivbord på kontor

Lokalvård

Flera av våra pensionärer älskar att se till att det är rent och snyggt, att kaffefläckiga koppar är diskade och gemensamma ytor skinande rena. Våra lokalvårdare kan hyras veckovis eller per tillfälle - det som passar er bäst.

Fastighets-
skötsel

Lampor som går sönder, lister som lossnar, färg som flagnar och hyllor som behöver flyttas? Listan över saker som "någon" borde fixa brukar vara lång hos de flesta företag. Vill du ha hjälp att bocka av den listan? 
Kontakta oss!

Administration

Arkivering, sortering och registrering är bara tre exempel på adminstrativa tjänster som det kan vara skönt att få hjälp med. Låter det lockande att bli av med surdegarna? Boka in en av våra adminstratörer en dag i månaden så blir det gjort.

Ekonomi

Många företag sköter bokföring, löner och fakturahantering med vänsterhanden, vilket ofta leder till dåligt samvete. Känner du igen dig? Låt en av våra duktiga ekonomer säkerställa att det blir gjort i rätt tid, på rätt sätt.

Alla våra pensionärer är försäkrade i Fora och Trygg Hansa. Arbetet som utförs är försäkrat i Trygg Hansa och vi följer Arbetarskyddsstyrelsens rekommendationer och Svensk Byggnorm.