Hyr en Pensionär i media

Här kan du läsa om vad som sagts om Hyr en Pensionär i dagspress och digitala media. Klicka på rubrikerna för att läsa mer.
 

Guldläga att tjäna extra som pensionär

Allt flev vill hyra dig för ett jobb. Det är lätt att tjäna extrapengar som pensionär. Bemanningsbranschen för seniorer växer så det knakar.
Publicerad 2017-10--15, Expressen, Dina pengar

 Pensionär till uthyrning

Jan Spaarv går runt och klipper gräset på baksidan av en villa i utkanten av Borlänge. Jan är pensionär och uthyrd.

Publicerad 2015-10-27, Nytt i Falun-Borlänge

► En pensionär hyr en pensionär

Vill du ha ett bra jobb utfört till ett rimligt pris? frågar sig företaget "Hyr en pensionär" i Gävle. Det är det såklart många som vill, och det är inte alls omöjligt att du snart skymtar en jobbsugen pensionär i grannens trädgård.
Publicerad 2014-06-26, Gefle Dagblad

► Jobb efter 65-årsdagen lockar allt fler äldre

Allt fler vill fortsätta att jobba efter att de fyllt 65 år. ”Vi är en stor och dold resurs”, säger Fred Eriksson, distriktschef på Hyr en pensionär.
Publicerad 2014-06-14, Avesta Tidning 

► Hyr en Pensionär till en rimlig kostnad

Vill man ha ett bra jobb utfört till ett rimligt pris så finns det många erfarna och kompetenta pensionärer som kan stå till tjänst. Företaget ”Hyr en pensionär i Gävleborg AB” bildades 2006 av Folke Rahm och drivs idag av hans dotter och svärson, Josef och Johanna Lund.
Publicerad 2014-03, Affärstidningen Näringsliv #3

► Rut ökar i Dalarna

Rot- och rutavdraget ökar 2013 och det är rut som ökar mest. – Folk är helt klart mer medvetna och vill ha rut-avdrag, säger Arne Andersson, distriktschef för Hyr en pensionär.
Publicerad 2013-10-31, dt.se

► Pensionärer som jobbar

Diskussionens vågor går höga, skall pensionsåldern höjas eller inte? Men för många pensionärer är den frågan redan besvarad eftersom de fortsätter att jobba efter 65.
Publicerad 2013-10-01, gestrikemagasinet.se