Tjänster företag

Behöver du tillfälligt hjälp med bokföring, snöskottning eller upphängning av hyllor på kontoret? Har ni funderat på nya gardiner, men ingen som har tid att varken köpa eller sy dem? Nu har vi drygt 200 pigga pensionärer med olika kompetens knutna till oss, med all den kunskap och erfarenhet som följer på ett helt yrkesliv.

Nedan ser du hela listan för de tjänster som vi erbjuder till företag, vänligen fyll i detta formulär om du vill anlita någon av våra pensionärer privat.

Företagstjänster

Administration
Våra erfarana medarbetare hjälper till med det administrativa arbetet, vilket kan gälla allt från arbete som receptionist, sitta i kundtjänst/kundservice, sekreterare eller behöver en Allt i allo på kontoret. Vi har rätt kompetens för er.

Ekonomi
Är ni i behov av en ekonom till er ekonomiavdelning? Vi erbjuder erfarna och kompetenta ekonomer. Vi erbjuder löneadministratörer, ekonomiadministratörer och ekonomiassistententer för att underlätta på ekonomiavdelningen, vi har rätt kompetens för er.

Fastighetsskötsel och fastighetsservice
Våra fastighetsskötare är serviceinriktade och erfarna mångsysslare som är lagda åt det mer praktiska hållet. Vi erbjuder hjälp till företag, fastighetsägare och BRF med fastighetsskötsel och fastighetsservice. Det kan vara allt från trappstäd, städning av soprum eller allmänna utrymmen till trädgårdsarbeten som gräsklippning eller Allt i allo arbeten. Våra fastighetsskötare löser små- som stora problem.

Lokalvård
Är ni i behov av lokalvårdare? Kontorsstädning, kontorsservice eller städning i ren allmänhet. Vi har rätt städpersonal för er.

Specialkompetens

Personer med dessa specialkunskaper finns tillgängliga i Norra Hälsingland:

Produktionsledare
inom industrin. Med specialkunskaper inom sågverks- industrin. Även erfaren inom handel och hantverk. Rationaliseringar och effektiviseringar inom företag.

Elektriker
med erfarenhet från alla typer av arbeten inom branschen. Installationer samt industriel.

Truckförare
med erfarenhet från produktions- och lagerarbeten mm.

Kontorist
med mångårig vana från ekonomi, marknad, order samt kundservicearbeten.

IT Tekniker
programmerare, nätverkstekniker.

Projektledare
inom elektronik samt programmering.

 

Hyr en pensionär

Hyr en pensionär genom att fylla i detta formulär »

Vi på Hyr en pensionär hjälper till med det mesta, saknar du någon tjänst eller har du kanske några andra frågor? Kontakta oss här »

Hyr en pensionär i Gävleborg AB
Strömsbrovägen 33
803 09 Gävle
Tel: 0771-899 000

mail@hyrenpensionar.net

Org. nr: 556758-9451

Tjänster
Privat
Företag
Allmän information
Anlita Hyr en pensionär

Om oss
Om Hyr en pensionär
Nyheter
Rutavdrag
Rotavdrag
Kontakt
Jobba hos oss

Alla rättigheter reserverade Hyr en pensionär i Gävleborg AB © 2022
Information om Cookies | Sidkarta | Producerad av Precis Reklam i Yodo - Gör en egen hemsida till företag och föreningar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK