Om Hyr en pensionär

 

Vi som jobbar på Hyr en pensionär har med oss Folke Rahms filosofi. Vi brinner för att se till att den kompetens och yrkesstolthet som många pensionärer vill dela med sig av, kommer till nytta där den bäst behövs. Vi är stolta över att kunna kombinera kraften i engagerade och arbetssugna pensionärer med människors behov av hjälp i sin vardag. Idag har vi ungefär 200 personer med en rad olika kompetenser knutna till oss. Alla som anlitas av oss är försäkrade, liksom det arbete de utför.

Josef Lund, företagsledare, Johanna Lund, företagsledare, tog över Hyr en pensionär när Folke gick bort och drev företaget med samma passion som han gjorde, fram till oktober 2017.

"Det är så otroligt stimulerande och lärorikt att jobba med äldre människor, med all den erfarenhet och kunskap som de har med sig. Den glädje jag ser hos pensionärerna som får känna sig behövda, gör att jag älskar det här jobbet", säger Johanna.

Maria Larsson har varit administrativ chef och spindeln i nätet hos oss sen 2011. Hon finns med på alla mässor runt om i landet och det är henne du träffar på vårt kontor i Gävle. Från oktober 2017 är det hon som äger företaget.

"Att jobba med människor i alla åldrar är otroligt stimulerande; både att hjälpa människor att få kontakt med rätt person med rätt kompetens och att uppleva arbetsglädjen hos våra duktiga pensionärer"

Hyr en pensionär finns idag i Norra Hälsningland, Gästrikland, Västmanland och Dalarna. Vi följer Arbetarskyddsstyrelsens rekommendationer och Svensk Byggnorm.

Alla våra pensionärer är försäkrade i Fora och Länsförsärkingar. Arbetet som utförs är försäkrat i Länsförsäkringar och vi följer Arbetarskyddsstyrelsens rekommendationer och Svensk Byggnorm.

Historia

Läs mer om hur Hyr en pensionär startade och vår filosofi här »

Hyr en pensionär

Hyr en pensionär genom att fylla i vårt formulär här »

Tjänster

Läs mer om våra tjänster för Privat här » och Företag här »

Historia

Läs mer om hur Hyr en pensionär startade och vår filosofi här »

Hyr en pensionär

Hyr en pensionär genom att fylla i vårt formulär här »

Tjänster

Läs mer om våra tjänster för Privat här » och Företag här »

Hyr en pensionär i Gävleborg AB
Strömsbrovägen 33
803 09 Gävle
Tel: 0771-899 000

mail@hyrenpensionar.net

Org. nr: 556758-9451

Tjänster
Privat
Företag
Allmän information
Anlita Hyr en pensionär

Om oss
Om Hyr en pensionär
Nyheter
Rutavdrag
Rotavdrag
Kontakt
Jobba hos oss

Alla rättigheter reserverade Hyr en pensionär i Gävleborg AB © 2022
Information om Cookies | Sidkarta | Producerad av Precis Reklam i Yodo - Gör en egen hemsida till företag och föreningar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK