Tjänster för privatpersoner

Vi vet att det är svårt att få ihop livspusslet ibland. Det är därför vi finns här - för att ge dig tid med barnen, barnbarnen eller något annat som är viktigt i ditt liv. Nu har vi drygt 200 pigga pensionärer med olika kompetens knutna till oss, med all den kunskap och erfarenhet som följer på ett helt yrkesliv. De hjälper dig med allt från att hämta barnen på dagis och rensa stuprännorna till att bygga en lekstuga och ta hand om din fjällstuga när du inte är där.

Nedan ser du hela listan för de tjänster som vi erbjuder för privatpersoner, vänligen fyll i detta formulär om du vill anlita någon av våra pensionärer.

Hantverkare

Elektriker
Elarbeten kräver som ni säkert redan vet särskild behörighet. Vi erbjuder behöriga och erfarna elektriker där vi kan hjälpa till med bland annat, vägguttag, armaturer, strömbrytare, lysrör och säkringar. Fyll i det här formuläret eller kontakta oss här så hjälper vi er med era elinstallationer och elservice.

Murare & Plattsättare
Vi hjälper till med murning, plattsättning av golv och kakelväggar, gjutning samt renovering. Allt sköts med noggrannhet där du kan känna dig trygg att det blir gjort på rätt sätt.

Målare & Tapetsering
Behöver du hjälp att måla om huset? Eller kanske vardagsrummet behöver tapetseras? Vi erbjuder erfarna yrkesmålare om du behöver måla om hela huset eller endast som resurs vid måleritjänster. Vi hjälper er att måla bland annat fasader, altan, lister, fönster, och innerväggar med mera.

Rörmokare
Vi erbjuder erfarna rörmokare som hjälper till med allt från stopp i avloppet till montering av toalettlock, diskmaskin, tvättställ eller blandare med mera. Vi hjälper också till att hitta rätt produkt så att allting passar.

Snickare
Våra kunniga snickare fixar eller assisterar er vid ombyggnationer och andra snickeriarbeten. Allt mellan materialinköp till att åka iväg till återvinningen med byggavfallet. Våra snickare hjälper bland annat till med att byta fasadpanel, byta fönster och/eller dörrar, bygga en ny altan, renovering inomhus och utomhus, byte och montering av köksluckor med mer. Allt vad gäller snickeri och snickeriarbeten.

Trädgårdarbete

Diverse Trädgårdsarbeten
Vår personal hjälper till med att exempelvis rensa ogräs i rabatter, vattna växter i trädgården och plantera nya blommor. Våra pensionärer har ett helt livs erfarenhet med många tricks och knep för att få din trädgård att grönska som aldrig förr.

Gräsklippning
Förutom diverse trädgårdsarbeten så underlättar och hjälper vi till med gräsklippning samt att rensa bort löv, mossa och dylikt.

Trädfällning och trädbeskärning
Är det dags för trädbeskärning eller du kanske vill fälla ett träd eller två? Vi erbjuder trädfällning, trädbeskärning, bortforsling av träd och buskage. Vi hjälper även till med stubbfräsning, vedkapning och att röja bort sly. Vi håller koll på hur träd och buskar ska beskäras för att växa vidare i vacker grönska.

Snöskottning
Under vinterhalvåret hjälper vi till med snöskottning samt sandning. Vi kan också hjälpa till att skrapa bort snö från altantak, garage etcetera.

Stenläggning och plattsättning
Vi hjälper till med stenläggning och/eller plattsättning. Våra erfarna medarbetare har lång erfarenhet av att bland annat stenlägga garageuppfarten, stenlägga gångar i trädgården eller kanske du behöver stenplattor runt rabatterna? Lugn vi hjälper dig med alla former av stenläggningar och plattsättningar med hög effektivitet och kvalité.

För Hemmet

Barnvakt och läxhjälp
Våra barnvakter underlättar i vardagen och hjälper till med allt från läxläsning, laga mat, hämta barnen från skola eller dagis till att skjutsa och hämta barnen från olika aktiviteter.

IT-tjänster i hemmet
Vi Arbetar med lång (ett helt arbetsliv faktiskt) erfarenhet av installation, reparation och underhåll av data- och IT-utrustning. Det kan till exempel vara att man behöver hjälp med datorer, läsplattor, smartphones, skrivare, installation av wifi eller annan utrustning.

OBS. Från och med den 1 augusti 2016 är det tidigare RUT-avdraget utvidgat till att även omfatta IT-tjänster i eller i nära anslutning till bostaden. Kontakta oss för mer information.

Flyttstädning
Det kan vara mycket att tänka på när man ska flytta som att flyttlådor ska packas, kontrakt ska skrivas och den nya bostaden ska inredas. Låt oss sköta flyttstädningen så kan du fokusera på själva flytten. Kontakta oss för mer information så hjälper vi till med flyttstädningen.

Fönsterputs
Våra fönsterputsare hjälper till att putsa era fönster och ni får förutom mer värdefull tid för annat, skinande rena fönster!

Ledsagning
Ledsagning är till för att underlätta för dig med en funktionsnedsättning. Våra pensionärer hjälper er att delta i t.ex. fritids- och kulturaktiviteter som att träffa vänner, utöva sportaktiviteter eller delta i andra aktivteter och evenemang.

Städning i hemmet
Vi städar åt dig vare sig det gäller återkommande städningar eller en enskild storstädning. Vi dammtorkar, dammsuger och moppar golv, putsar speglar och rengör badrummet med mer. Helt enkelt städhjälp till hemmet där vi anpassar oss efter dina behov.

 

Hyr en pensionär

Hyr en pensionär genom att fylla i detta formulär »

Vi på Hyr en pensionär hjälper till med det mesta, saknar du någon tjänst eller har du kanske några andra frågor? Kontakta oss här »

Hyr en pensionär i Gävleborg AB
Strömsbrovägen 33
803 09 Gävle
Tel: 0771-899 000

mail@hyrenpensionar.net

Org. nr: 556758-9451

Tjänster
Privat
Företag
Allmän information
Anlita Hyr en pensionär

Om oss
Om Hyr en pensionär
Nyheter
Rutavdrag
Rotavdrag
Kontakt
Jobba hos oss

Alla rättigheter reserverade Hyr en pensionär i Gävleborg AB © 2022
Information om Cookies | Sidkarta | Producerad av Precis Reklam i Yodo - Gör en egen hemsida till företag och föreningar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK