Arbetssko på hantverkareOm oss

Vi som jobbar på Hyr en pensionär har med oss Folke Rahms filosofi. Vi brinner för att se till att den kompetens och yrkesstolthet som många pensionärer vill dela med sig av, kommer till nytta där den bäst behövs. Vi är stolta över att kunna kombinera kraften i engagerade och arbetssugna pensionärer med människors behov av hjälp i sin vardag. Idag har vi ungefär 200 personer med en rad olika kompetenser knutna till oss. Alla som anlitas av oss är försäkrade, liksom det arbete de utför.
 
Josef Lund, företagsledare, Johanna Lund, företagsledare, tog över Hyr en pensionär när Folke gick bort och drev företaget med samma passion som han gjorde, fram till oktober 2017.

"Det är så otroligt stimulerande och lärorikt att jobba med äldre människor, med all den erfarenhet och kunskap som de har med sig.
Den glädje jag ser hos pensionärerna som får känna sig behövda, gör att jag älskar det här jobbet", säger Johanna. 

Maria Larsson har varit administrativ chef och spindeln i nätet hos oss i sex år. Hon finns med på alla mässor runt om i landet och det är henne du träffar på vårt kontor i Gävle. Från oktober 2017 är det hon som äger företaget.

"Att jobba med människor i alla åldrar är otroligt stimulerande; både att hjälpa människor att få kontakt med rätt person med rätt kompetens och att uppleva arbetsglädjen hos våra duktiga pensionärer" 
 
Hyr en pensionär finns idag i Hälsningland, Gästrikland, Uppland, Härjedalen, Västmanland och Dalarna. Vi är medlemmar i företagarföreningen Seniorkraft i Sverige, som alla strävar mot samma mål som vi. Vi följer Arbetarskyddsstyrelsens rekommendationer och Svensk Byggnorm.
 
Folke Rahm, grundare Kollegor

Historia

Läs mer om hur Hyr en pensionär började och vår filosofi, här »

Hyr en pensionär

Fyll i vårt formulär, här »