Farbror målar med barnbarn

Tjänster för privatpersoner

Våra kunder vänder sig till oss av olika anledningar, men ofta handlar det om att få livspusslet att gå ihop, eller att man helt enkelt behöver hjälp. Många av våra äldre kunder får hjälp med att exempelvis  städa, handla eller klippa gräset. Det är dessutom trevligt att träffas och prata!
 
Man behöver inte göra allt själv. Hyr in en pigg pensionär som passar barnen en kväll i veckan, som hämtar på dagis varje tisdag eller som klipper gräset och skottar snö. Vi har också många hantverkare, målare och snickare hos oss, liksom en rad lärare som kan hjälpa till att förklara ekvationer och franska verb när den egna kunskapen inte räcker hela vägen. 
 
Slå oss en signal eller fyll i formuläret och berätta vad du har för behov, så diskuterar vi gemensamt fram en lösning. Nedan ser du i stora drag vilken typ av tjänster vi hjälper till med, men vi skräddarsyr lösningar för nästan vad som helst. Här finns också mer information om Rut- och Rot-avdrag. 
Exempel på vad vi kan hjälpa dig med:
Snickare med planka Plantering av växter Kvinna bakar med barnbarn

Hantverk

Våra många hantverkare har ett helt arbetsliv av kunskap med sig. De hjälper dig med allt från att måla vindskivorna på taket till att bygga ett växthus eller tapetsera vardagsrummet. Vi har erfarna hantverkare för de flesta behov. Testa oss!

Trädgård

Vill du en gång för alla förändra din trädgård från ett dåligt samvete till en vacker plats med välskötta fruktträd och kärleksfullt vårdade blommor? Gräsklippning och lövkrattning är andra exempel på tjänster som vi kan hjälpa till med.

Hushållsnära tjänster

Våra pigga pensionärer har fått rycka in som tomte på julafton, tårtbagare på födelsedagskalas och orienteringscoach inför en stor tävling, men vi hjälper till med allt från att laga mat och mangla lakan till att sy fast namnlappar i barnens kläder.

Våra priser

Priserna varierar beroende på vilken kompetens du efterfrågar, men ligger i området 400-590 kronor per timma, inklusive moms. Tack vare RUT- avdraget så betalar du halva den summan och med ROT-avdrag betalar du 70% av den summan. Avdraget görs direkt på fakturan, så det behöver du inte tänka på. Resekostnad på 32 kronor per mil tillkommer.

Alla våra pensionärer är försäkrade i Fora och Trygg Hansa. Arbetet som utförs är försäkrat i Trygg Hansa och vi följer Arbetarskyddsstyrelsens rekommendationer och Svensk Byggnorm.